Биомедис – Център за клетъчно прочистване

РЕФ: ФРБиомедис-ЦКП2016 – Холистичен/СПА център
Най-иновативното франчайз партньорство за извънболнични здравни услуги и холистични центрове:

„Биомедис – Център за клетъчно прочистване” е първият в света здравен франчайз пакет насочен към специалисти в сферата на извънболнични здравни услуги, холистични центрове и СПА центрове.

Предмет на франчайз пакета:

„Биомедис – Център за клетъчно прочистване“:

Предмет на бизнес модела са извънболнични услуги за профилактика и възстановяване на естественото здраве на човека без ограничение на възрастта.

Важно: Центърът по клетъчно прочистване не е медицинска практика и не изисква наемане на лекар. Дейността се осъществява в обект за обществена полза (СПА център/център за красота и здраве) или по наредба ном. 7 на МЗ под формата холистичен център, кабинет по наредба ном. 7 на МЗ,

Основни услуги:

1. Експресна компютърна диагностика на всички органи и системи, за ранно откриване на потенциални здравословни проблеми;
2. Детокс и пълно прочистване на тялото от патогенни организми (паразити, бактерии, гъбички, вируси, едноклетъчни), за повишаване на имунитета и програми за комплексна профилактика на здравето, без ограничение на възрастта;
3. Специализирани програми за мъжко здраве ( трайно и безопасно възстановяване младежка потентност, общо възстановяване на здравето, и придобиване на жизнен и енергичен външен вид)
4. Специализирани програми за женско здраве(възстановяване на нормалната функция на младия женски организъм, балансирано преминаване на климактериум, трайно и безопасно регулиране на наднормено тегло и общо подмладяване на организма и външния вид)
5. Обучение и онлайн консултации на клиентите за самостоятелна профилактика на здравето с методите на алтернативната медицина.

Научна основа за създаване на бизнес модела:

Програмите за клетъчно прочистване и активно дълголетие са създадени на базата на дългогодишни изследвания на американски, немски и руски учени и клинична практика на руски и български лекари и терапевти за ранна диагностика и възстановяване на здравето. Използват се холистични методи и уникална нискочестотна физиотерапевтична апаратура, наночастици, мануални практики, фитотерапия, хранене, упражнения от тибетската йога и други услуги. Те се предлагат на клиентите не само по време на престоя, но и след напускане на холистичния център, кабинет или СПА център. До сега методиката е била достъпна само за клинично приложение в Русия и Германия.

Защо да добавите бизнес модела „Биомедис – Център за клетъчно прочистване” към Вашия холистичен модел за възстановяване на здравето или СПА бизнес:

1. Все повече хора се ориентират към така наречените алтернативни методи за възстановяване на здравето, които всъщност са първоизточника на познания и методи за лечение. Затова и все повече холистични центрове отварят врати. Вие можете да сте сред първите в Европа.
2. СПА услугите се радват на популярност и все повече клиенти ще посещават СПА центровете.
3. Все повече нови СПА центрове отварят врати. Информираността на хората за вредните условия на живот, като храна, вода, геопатогенно, биопатогенно и енергийно вредно влияние и стрес е на необходимото критично ниво, за да се вземат решения от страна на клиентите, да предприемат действие за защита на своето здраве по природосъобразен начин и да приемат нашата методика за ”Клетъчно прочистване и активно дълголетие”, като една от най-лесните за приложение и ефективни холистични методики в света.
4. Всички СПА центрове предлагат едни и същи услуги и клиентите трудно могат да ги разграничат. Вие можете да изпреварите конкуренцията и да сте сред първите в България и Европа.
5. Лоялността на клиентите намалява поради факта, че СПА центровете нямат уникално предложение поради което да се върнат.
6. Франчайз моделът „Биомедис – Център за клетъчно прочистване” ще постави Вашия бизнес на върха на списъка от СПА центрове, които да бъдат посетени непременно и да се връщат отново и отново.
7. Отпада нуждата от високо квалифициран персонал за да печелите от бизнеса със здравни услуги, защото нашият екип ще бъде на ваше разположение и на разположение на Вашите клиенти, дори след като напуснат СПА центъра/хотела. Така те ще знаят, че тяхното здраве е важно за Вас и ще запазим лоялността им към вас.
8. Ние ще осигурим постоянна онлайн комуникация с вашите клиенти и след завършване на терапетичния цикъл, чрез услугата „Онлайн личен лекар”. Така вашите клиенти няма да се почувстват сами и когато са далеч от вас.
9. Ние ще осъществяваме постоянен интернет маркетинг с цел пренасочване на потенциални клиенти към обекти (холистични центрове, кабинети или СПА центрове от франчайз мрежата за да повишаваме притока на нови клиенти към вас.

Какво включва пакетът накратко:

Франчайз пакетът ” Биомедис – Център за клетъчно прочистване” включва специално разработена холистична методика за приложение в холистични центрове и СПА центрове/центрове за здраве и красота:
– пакет комплексно оборудване, програма за обучение на персонала, онлайн поддръжка и линия за консултация с лекар/терапевт (през работните часове), специализиран уеб базиран софтуер с достъп от всяка точка на света, национален маркетинг за повишаване на информираността на клиентите, пакет ”Продажби +”, Биомедис онлайн Личен лекар”, автопилотен електронен магазин и други опции многократно превишаващи възвръщаемостта на направената инвестиция. Направената инвестиция се връща за 1-1,5 години и това прави този франчайз един от най-изгодните бизнес проекти.

Бизнес предимства:

С франчайз пакета ”Биомедис – Център за клетъчно прочистване” Вие постигате мощен синергичен ефект във Вашия бизнес. Предоставяте уникално предложение на Вашите постоянни и нови клиенти. Постигате по-голям процент на постоянни клиенти и по този начин намалявате разходите си за маркетинг и реклама. Издигате Вашия бизнес на по-високо ниво в оценката за ползи за клиента. Съчетавате мениджърските си умения и талант с ползите от последните научни постижения за клетъчно прочистване и профилактика на здравето, новите информационни технологии, опита и знанията на нашите лекари и терапевти, както и нашия мениджърски и маркетингов екип от талантливи и опитни специалисти.
1. Мощен синергичен бизнес и социален ефект.
2. Ниска конкуренция и нисък риск.
3. Франчайз пакет с ниска инвестиция и високо ниво на възвръщаемост.
4. Бизнесът не зависи от намирането на високо квалифицирани и скъпо платени специалисти. Ние сме зад вас. Предоставяме и възможност за обучение на специалисти посочени от вас или вие самите.
5. Устойчив на рецесия бизнес модел.
6. Нормални работни часове.
7. Лесен за управление бизнес модел.
8. Бизнес носещ висока оценка от страна на клиентите и високо ниво на лоялност.
9. Бизнес модел с високо ниво на социална отговорност и принос към здравето на клиентите.
10. Бързо разрастващ се пазар на извънболнични здравни услуги в Европа.
11. Ние ще бъдем до Вас през целия период на стартиране, изграждане и развитие на „Биомедис – Център за клетъчно прочистване”. Ние ще бъдем един екип с една цел – Вашия успех. Защото Вашият успех е и наш успех.
12. Ние Ви предлагаме постоянна техническа и експертна подкрепа така, че ще сте в състояние да отговорите на всяка ситуация, като запазите доверието на клиентите си.
13. Ние постоянно ще доразвиваме методиките за клетъчно прочистване и активно дълголети, така че Вашите клиенти ще могат да получават нови и все по-добри услуги година след година.
14. В допълнение към основния пакет включващ експресна компютърна диагностика, разчетена от наш специалист и програмите за клетъчно прочистване, Вие ще можете да предлагате и да печелите още от допълнителни услуги с което ще увеличите възвращаемостта от направената инвестиция за внедряване на франчайз пакет „Биомедис Център за клетъчно прочистване”.

 

Какво включва франчайз пакетът:

1. Методика за биорезонансна експрес диагностика.
2. Детокс и клетъчно прочистване с уред БиоХерц, за нискочестотно въздействие за пълно прочистване на тялото от паразити и вредни микроогранизми за профилактика на здравето.
3. Съпътстваща онлайн консултация с лекар/терапевт от екипа на ЦИМ Биомедис ООД за разчитане на диагностиката и определяне на индивидуална програма за клетъчно прочистване.
4. Специализиран уеб базиран софтуер – БиомедисСофт за управление на терапевтичната дейност и онлайн консултации със специалист от международната мрежа на Биомедис.
5. Обучение на персонала и постоянна онлайн консултанска помощ през работните часове.
6. Комплексно оборудване на центъра по Клетъчно прочистване и активно дълголетие „Биомедис”.
7. Национален маркетинг за повишаване информираността на потенциалните клиенти за клетъчното прочистване и къде могат да получат квалифицирана услуга по безопасно клетъчно прочистване.
8. Автопилотен електронен магазин.

Приходи:

1. Приходи от провеждане на диагностични процедури.
2. Приходи от провеждане на нискочестотни процедури за детокс и клетъчно прочистване.
3. Приходи от продажба на уреди Биомедис за последваща самостоятелна терапия в домашни условия от клиентите. На клиентите се осигурява безплатен онлайн форум за консултации със специалист, както и възможност за пряка платена онлайн консултация със специалист от ЦИМ Биомедис. Комисионната е нарастваща в зависимост от оборота (може да достигне до 30%).
4. Приходи от продажба на продукти Лавилайтс за третиране с наночастици за детокс и подмладяване. – 15% комисионна
5. Приходи от продажба на абонаменти за интернет „Биомедис Личен лекар” – 15% комисионна
6. Приходи от автопилотен електронен магазин зареден със селектирани биопродукти и уреди за здраве с гарантирани приходи от 10% комисионна от всяка продажба. Не се изисква ваш служител за бъде ангажиран с електронните продажби. Всички дейности по продажби и доставка е извършват от служител на Биомедис ООД.
7. Щанд със селектирани био продукти и уреди за здраве. (100% натурални продукти, като хранителни добавки, витамини, минерали, козметични продукти, уреди за самомасаж и профилактика, уреди за прочистване, алкализиране и йонизация на вода и др.) – приходи 15% комисионна
8. Приходи от продажба на ваучери/направления за последваща терапия в ЦИМ Биомедис Сливен/Франчаз партньор в съответния регион, където живее вашия клиент – 15% комисионна
9. Приходи от продажба на пакети за специализирани оздравителни програми за българи и чужденци – 10% комисионна
– Програма отслабване (Комплексна диагностика, нискочестотна терапия ( НЧТ), специална гимнастика, специално хранене, обучение по хранене).
– Програма антистрес , Хронична умора, депресия, нервност и безспокойство (Комплексна диагностика, НЧТ, Тибетска оздравителна гимнастика, Боуен терапия)
– Програма детокс и ревитализация (Комплексна диагностика, Детокс, прочистване от патогени, ревитализация)
– Програма болки в гърба и кръста (Детокс, НЧТ, Боуен терапия, Тибетска оздравителна йога)
– Програма мъжко здраве – потентност и младост
– Програма женско здраве – удължена младост и балансирано преминаване през климактериум. Подмладяване и регулиране на теглото.
– Програма естествено зачеване за млади двойки с репродуктивни проблеми. Безопасна методика, която се препоръчва, като първа стъпка за решаване на проблема.

 

Инвестиция в оборудване и оперативни разходи:

1. Такса за придобиване на лиценз: 10000лв. От 01.06.2016г. до 01.06.2017г. Започва промоция с ежемесечно нарастваща цена, както следва: 06.2016 – 3700 лв; 07.2016 – 4225лв; 08.2016 – 4750лв; 09.2016 – 5275лв; 10.2016 – 5800лв; 11.2016 – 6325лв; 12.2016 – 6850лв; 01.2017 – 7375лв – 02.2017 – . 7900лв; 03.2017 – 8425лв; 04.2017 – 8950лв; 05.2017 – 9475лв; 06.2017г. – 10000лв
1.1. Таксата се договаря с всеки партньор!
В таксата са включени: 1.1. Закупуване на 3 годишен лиценз и ноу-хау; При подновяване на лиценза стойността ще бъде значително по-ниска. 1.2. Такса за обучение и сертификати на трима човека по провеждане на компютърна експрес диагностика с апарат Олвия Нова в София, България или онлайн(без транспорт, настаняване и храна); 11.3. Хонорари на консултанти за начално обучение на персонала и стартиране на бизнеса – на място в обекта в продължение на 7 работни дни.
2. Компютърна Експрес диагностика – Олвия Нова : 3000 лв без ДДС
3. Уникален нискочестотен генератор „БиоХерц” за детокс и прочистване на тялото от патогенни микроорганизми (паразити, бактерии, гъбички, вируси, едноклетъчни (протозои)с 40 препрограмирани комплексни програми за основни патогени и възможност за препрограмиране и актуализация през специализиран компютърен софтуер, работещ под Windows – 1200 лева + 200 лева без ДДС (за допълнителен пакет програми – по желание).
4. Алкализатор и йонизатор за вода – 2350 лева. Водата се продава на клиентите, след одобрение на местните хигиенни инспекции.
5. Йоннен детоксикатор – 260 лева.
6. Уред за експрес скрийнинг за профилактика на рак на гърдата – 300 лева.
7. Помещения: Необходими са две/три помещения от по 15-20 кв.м. – според предлаганите услуги.
8. Мебелировка по дизайн на Биомедис
9. Персонал: Минимум двама души. При осъществяване на лечебни дейности е необходимо лице с медицинско образование.
10. Лиценз за осъществяване на дейност, като обект с обществено предназначение за красота и здраве. При осъществяване на лечебна дейност е необходима регистрация по наредба 7 на МЗ.
Дейността може да се изпълнява от обучени масажисти, терапевти, медицински сестри, фелдшери. Важно е да бъдат личности, мотивирани и отворени за нови познания и методики . Персонала ще има постоянен достъп до поддръжка от терапевти и лекари на „Биомедис“ ООД.
11. Месечна роялти такса от 500 лева. Като таксата до края на 2016 г ще бъде 300лв.
В таксата влиза:
11.1. Такса роялти -ползване на търговска марка;
11.2. Лиценз за ползване на специализиран уеб базиран софтуер БиомедисСофт и актуализация;
11.3. Абонамент за актуализация на терапевтични програми за Биохерц ;
11.4. Онлайн подръжка всеки работен ден от 9.00 до 16.00ч през скайп, вайбър и тийм вюър,тикет система.
11.5. Хостинг на електронен магазин, актуализиция на продукти, поддръжка ( за България).
11.6. Готови дизайни за маркетингови печатни и онлайн рекламни материали.
12. Такса за онлайн анализ на експресна компютърна диагностика ( Олвия Нова) и изработване на индивидуална програма за клетъчно прочистване – 20 лева/консултация.
13. Разходи за транспорт, настаняване и храна на консултанти при обучението на персонала и внедряване на модела и нови практики. Разходи за командироване на служители до ЦИМ Биомедис Сливен за обучение в Центъра. Хонорарите на консултантите са включени в таксата за придобиване на лиценз.
14. Разходи за локален маркетинг и визуален маркетинг в обекта.
15. Участие в национален бюджет за интернет маркетинг с цел пренасочване на клиентите към регионални франчайз членове.