Жив течен пробиотик Нарине Адълт Есеншъл

42.00 лв.

Нарине е най-мощният колонизиращ пробиотичен щам за възстановяване на здравословната микрофлора в червата под формата на течен концентрат от живи бактерии. Той се прилага за първоначално и второстепенно заселване на червата с пробиотични бактерии. Премахва дисбактериоза, хроничен запек и диария, бебешки колики, пропускливи черва, раздразнени черва. Пробиотикът е успешен и при лечение на алергии и автоимунни заболявания, при които основна причина са възпалителни процеси в лигавицата на червата и повишена пропускливост на чревната стена. Разфасовка: 175 мл.

Share this product

Какво е пробиотикът “Нарине Адълт Есеншъл ” и за какво се използва?

Живия пробиотик „Нарине“ е най-ефективното и бързо решение за всички страдащи от синдром на раздразненото черво, хроничен запек или разстройство, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине ” е високоефективен течен ацидофилен концентрат от ацидофилни бактерии  Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402  в хранителна среда. Бактерията Lactobacillusacidophilus, щам n.v. Ep 317/402 живее в организма на човека – с нея хората се раждат. Тя е високо активна млечно-кисела бактерия, която обитава храносмилателния тракт на човека и се колонизира в лигавицата на дебелото черво, където живее в симбиоза заедно с бифидобактериите. Освен това естествено се намира и във влагалището.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине“ е  с висока концентрация на колонизиращите бактерии, което осигурява поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си – червата или влагалището.

Състав: живи ацидофилни бактерии Lactobacillusacidophilus щам n.v. Ep 317/402 и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Разфасовка: Течен ацидофилен концентрат 175 мл.

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура.

  • Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
  • Да се разтръска преди употреба.
  • Да не се нагрява над 40°С!
  • Да не се затопля в микровълнова печка!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Забележка: Двата пробиотични продукта от серията „Нарине“ работят заедно, като първо се приема „Нарине“, а седмица след това се добавя и „Нарине макс„.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

 За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата се са ефективни на 80% и наистина допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!

За подробности се свържете със специалист на тел 0888201415.

Тегло 0.2 g