Пробиотик Нарине макс – жив течен пробиотичен концентрат 175 мл.

40.00 лв.

Жив пробиотик „Нарине макс “ – Уникален течен концентрат от 12 вида живи пробиотични бактерии лактобацилус и бифидобактерии за заселване в дебелото черво при дисбактериоза, запек, бебешки колики.

Share this product

Какво е пробиотикът „Нарине макс“ и за какво се използва?

Течен жив пробиотичен бактериален концентрат. Възстановява и поддържа здравословната микрофлора в червата. Използва се против дисбактериоза, хроничен запек и разстройство, колити, синдром на раздразнените черва, пропускливи черва, цистити, алергии и автоимунни заболявания.

Пробиотичната хранителна добавка „Нарине макс” е високоефективна и хипоалергенна комбинация от 12 сертифицирани пробиотични вида в хранителна среда, която предлага цялостния спектър от най-необходимите за чревната флора микроорганизми. Продуктът е уникална комбинация от колонизиращи и преходни бактерии, осигуряваща пълна поддръжка на здравословния баланс на микрофлората в целия стомашно-чревен тракт. Течната форма е научно разработена, за да може бактериите да достигат възможно най-бързо и живи до местоназначението си. Може да се приема орално, но ефекта е много по-силен при анално приложение. Манипулацията е безболезнена и бърза. Лекар от центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен, ще осъществи процедурата.

Този продукт предлага цялостен спектър от синергични и допълнителни видове бактерии за поддържане на доброто здравословно състояние на червата и целия организъм. След провеждане на целия курс от две процедури, в рамките на месец до три се повлияват и тежки хронични заболявания, като псориазис, кожни проблеми, паркинсон, автоимунни заболявания и други. А състояния, като запек или разстройство нормално се повлияват до няколко дни.

Състав: 12 вида живи пробиотични бактерии: Lactobacillussalivarius,  Lactobacillus  rhamnosus, Bifidobacteriumbifidum, Streptococcusthermophilus,  Lactobacillusacidophilus, Bifidobacteriumlactis,  Lactobacilluscasei, Lactobacillusplantarum, Bifidobacteriumlongum, Lactobacillusbulgaricus, Lactobacillusparacasei, BifidobacteriumBreve и техни метаболити, хранителна среда, дестилирана вода.

Разфасовка: Течен бактериален концентрат 175мл

Начин на употреба: 5 до 15 мл, 2-3 пъти дневно, 30 минути преди хранене, затоплено до стайна температура. За по-бърз и силен ефект се прилага и анално от специалист. Позвънете в центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен за подробности  на тел: 0888201415  д-р Сяров.

  • Използвай до 14 дни след отваряне на флакона.
  • Да се разтръска преди употреба.
  • Да не се нагрява над 40°С!
  • Да не се затопля в микровълнова печка!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!

Забележка: Двете добавки от серията „Нарине“ работят заедно, като първо се приема „Нарине“, а седмица след това се добавя и „Нарине макс“.

Окончателното стабилизиране на микрофлората става след около месец от заселването на пробиотичните бактерии. За начина на приложение прочетете указанията на етикета.

Предимството на течната форма на пробиотиците с живи бактерии и с къс срок на годност е, че бактериите са размножени в лабораторни условия в подходяща хранителна среда с подходяща киселинност и на подходяща температура, концентрацията им е над 10 000 000 в 1 куб.см. Достатъчно е затоплянето им до стайна температура, за да бъде тяхната активност максимална в момента на тяхното приемане. Бактериите започват да действат веднага след въвеждането им в човешкия организъм.

Срок на годност: Срокът на годност е 4 месеца, защото това е максималната продължителност на живота на живите бактерии, и то при хладилно съхранение при t° 2-6°С. Всеки по-дълъг срок на годност означава, че бактериите не са живи, а са условни живи и за да се съживят, се изискват условия, които липсват в агресивната среда на стомаха.

Каква е разликата между живи пробиотични бактерии и лиофилизирани пробиотици продавани в аптеките?

За активиране на пробиотичните бактерии се изискват специални условия и поради това само малка част от лиофилизираните пробиотици достигат до червата. Но те не са достатъчни за да променят трайно неблагоприятния микробен баланс в червата. Живите пробиотици внесени директно в червата  са ефективни на 80% и  допринасят за изграждане на нова здравословна чревна флора.

Условия на съхранение: При температура 2-6°С.

Продуктът не е заместител на разнообразното хранене.

Тегло 0.2 g