Натурално масло от ядки на кайсия

38.00 лв.

100 % чисто, студено пресовано, 250 мл

Share this product

Натурално масло от ядки на кайсия – 100 % чисто, студено пресовано, 250 мл
Витамин В 17 в най-чистият вид от природата! Богато съдържание и на витамини А, Е, F, омега 6 и 9.
Сертификати: ISO 22000:2005; ISO 9001;2008.
Наричат витамин. В 17 „съвършения химиотерепевтичен агент“, който действа изборно върху клетките: той се залепва към дефектните клетки, унищожава ги, без да разрушава здравата тъкан. Освен това действа като болкоуспокояващо, подобрява обменните процеси и забавя процесите на стареене в организма.
Кайсиевото масло съдържа също така голямо количество от витамините А, Е и В-групата, както и незаменимите мастни киселини Омега 6 и Омега 9. Те са мощни биостимулатори, участват в редица биохимични процеси. Ненаситените мастни киселини регенерират структурни увреждания в клетъчните мембрани и блокират възпалителните процеси.
Маслото от кайсиеви ядки ускорява клетъчната обмяна, спомага образуването на колаген.
Действа като слънчев протектор за кожата. Може да се изполва при изгаряния, защото подпомага регенерацията, както и за лечение на лишеи.
Начин на употреба:
Вътрешно приложение: 10 – 30 капки дневно, може да бъде добавено към салати, ястия, сокове.
Външно приложение: Действа овлажняващо и регенериращо при суха, излющена и застаряваща кожа. Подхранва и овлажнява кожата, ускорява клетъчната обмяна и спомага за образуването на кожен колаген.
Маслото от кайсиеви ядки е и силен стимулатор на косъма, подхранва еластичността и външния вид на косата. Подходящо е като базово масло за козметични маски на кожата и косата, за тонизиращ масаж на тялото, подобряващ кръвообращението, стимулиращ естествените жизнени функции. Приема се добре от кожата, попива в дълбочина, придава кадифена мекота.
Аромотерапия: Използва се като базисно масло.
Внимание! Продуктът не е лекарствено средство! Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Опаковка: Стъклено шише, 500 мл.
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „Botalife“
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, biomedis.info