Натурално масло от жълт кантарион на Св. Йоан – 100 % чисто, 50 мл

15.60 лв.

Натурално масло от жълт кантарион на Св. Йоан – 100 % чисто, 50 мл

Маслото от жълт кантарион оказва благоприятен ефект при язвена болест и гастрит, болест на дванадесетопръстника. Всички стомашни неразположения и болести се повлияват добре от действието на жълтия кантарионСъщо така  благоприятства при киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария.

Share this product

Натурално масло от жълт кантарион на Св. Йоан – 100 % чисто, 50 мл

Маслото от жълт кантарион се произвежда чрез мацерация /потапяне на билки в зехтин, които престояват определено време, като по този начин се запазва както аромата, така и лечебните свойства на растението/.

Сертификати: ISO 22000:2005; ISO 9001;2008.

Основната съставка на жълтия кантарион е хиперицин. Благодарение на него маслото от жълт кантарион  оказва благоприятен ефект при различни видове депресии, психични неразположения, панически атаки. Редовната му употреба  подпомага  човек да се справя се с постоянната потиснатост и стрес.

Маслото от жълт кантарион оказва благоприятен ефект при язвена болест и гастрит, болест на дванайсетопръстника. Всички стомашни неразположения и болести се повлияват добре от действието на жълтия кантарионСъщо така  благоприятства при киселини, газове, гадене, колики, лошо храносмилане, диария.

Редовната консумация масло от жълт кантарион подпомага работата на сърдечния мускул, препоръчва  се при сърдечни проблеми, особено при високо кръвно налягане.

Маслото от жълт кантарион действа благоприятно при спортни травми и наранявания, като кръвоизливи, изкълчвания, натъртвания, разтягане на сухожилията и навяхвания. Той има силно противомикробно и регенериращо действие и подпомага бързото заздравяване на външните наранявания.

Начин на употреба:

Вътрешно при възрастни: 2 пъти на ден по 25 капки, като не е препоръчително да се приема вечер. При стомашни проблеми се препоръчва да се приема един час преди хранене.

Външно: чрез втриване и намазване на проблемният участък.

Внимание!!! Продуктът не е лекарствено средство! Да не се употребява като заместител на разнообразното и пълноценно хранене! Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Да не се употребява вътрешно от малки деца и бременни! Жълтият кантарион повишава чувствителността на организма към ултравиолетовите лъчи. Ако приемате средства с тази билка, по-добре се въздържайте от дълго излагане на слънце или посещения в солариум.

Жълтият кантарион е абсолютно противопоказен за прием в комбинация със седативни лекарства и особено с антидепресанти, поради значително засилване на действието им.

Съхранение: На тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Опаковка: Стъклено шише, 50 мл.