Ляпко акупунктурна иглена топка – стъпка 4,0 – сребро

48.66 лв.

Share this product

Акупунктурна иглена топка – стъпка 4,0 – сребро
Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.
Ляпко акупунктурна иглена топка – стъпка 4,0 – сребро е универсален апликатор. Благодарение на своята закръглена форма, той е незаменим инструмент за нормализиране на всички органи и системи на организма, и се използва също така за възстановяване на жизнеността, добро настроение и ефективност. Ако имате проблеми, свързани с проводимостта нанервната система трябва да търкаляте топката между ръцете си или със стъпалата си.
Ляпко Апликаторите са еластични гумени пластини или валяци, изготвени от гума за медицински цели /използва се само натурален каучук/ с оригинално закрепени към нея игли от необходими за организма метали /цинк, мед, желязо, никел , сребро или злато/. Иглите са съставени основно от мед /месинг/ или желязо. Целите или част от тях са покрити от други метали /свободен е само края на иглата/. За комфорт на използващия, защита на кожата от проникване и разраняване по периферията им са разположени гумени ограничители.
Ляпко Апликаторите, чрез увеличаване площта на въздействие, активно участие в процеса за лечение практически вземат всички акупунктурни точки и възможност да се регулира интензивността и да се извършват активни движения по време на сеанса, като не се уврежда кожата – апликаторите на Ляпко ,,пояса Спътник,, и ,,пояса Хлапе,, ефективно способстват за отстраняване на болката, нормализира кръвообращението при заболявания на съдовете на крайниците, подобрява микроциркулацията, отстранява лимфостази, активно се бори с целулита и затлъстяването.
Ляпко акупунктурна иглена топка – стъпка 4,0 – сребро е подходяща при:
-Заболявания и увреждания на опорно-двигателния апарат;
-Заболявания на нервната система;
-Патология на сърдечно-съдовата система;
-Болести на дихателната система;
-Заболявания на храносмилателната система;
-Патология на периферните съдове (разширени вени,, заличаване endarteritis);
-УНГ заболяване;
-Гинекология;
-Урология;
-Кожни заболявания;
-Акушерство;
-Ендокринни заболявания;
-Премахване на синдром на отнемане при алкохолизъм;
-Лечение на никотинова зависимост;
-Помощ в козметиката;
-Прилагане на цялостна програма за корекция на теглото.
Продължителност на лечението:
-тонизиращ ефект – от 7 до 10 минути;
-успокояващ ефект – от 20 минути до 2 часа;
-отстраняване на остра болка – от 10 до 15 минути;
-помощ при хронична болка – от 30 минути до 2 часа.
Ляпко акупунктурна иглена топка – стъпка 4,0 – сребро е гъвкава гумена топка с игли, закрепени за нея, съставена от различни метали, аналогични с тези в човешкото тяло (цинк, мед, никел, желязо, сребро).
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „Liapko Ltd“, Украйна
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, biomedis.info