Ляпко акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро

164.65 лв.

Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.

Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро – при него се препоръчва апликации на гърба, като килимче под краката /в изправено, седнало или легнало приложение/. На него е удобно да се лижи по корем за профилактика и комплексна терапия на храносмилателната система /колит, дискинезия, запек/ и затлъстяване /телесни мазнини по коре

Share this product

Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.

Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро – при него се препоръчва апликации на гърба, като килимче под краката /в изправено, седнало или легнало приложение/. На него е удобно да се лижи по корем за профилактика и комплексна терапия на храносмилателната система /колит, дискинезия, запек/ и затлъстяване /телесни мазнини по корема.

Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро има голяма площ на въздействие и най-голямо разстояние между иглите и следователно най-голям натиск на всяка игла, благодарение на което той има повишена интензивност и ефективност на действие.

Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ е със стъпка на иглата 7.0, размер 275 по 480 мм., брой на иглите 2710. Състав: желязо, мед, никел, цинк, сребро, гума за медицински цели. Отличителна черта на „Килима“ е неговата голяма площ на въздействие и най- голямата стъпка на иглите, благодарение на което има висока ефективност на лечението.

Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро се използва като профилактично средство за укрепване и поддържане на здравето, повишаване работоспособността и общия жизнен тонус, нормализиране на съня, настроението и обмяната на веществата.

Високата лечебна ефективност се постига от възникналия галванически ток от допира на върховете на иглите с кожата. В резултат на това се получава микроелектрофореза на металите в тялото.

В процеса на използване и съприкосновение с кожата, Ляпкоапликатора не я поврежда, няма контакт с кръвта. При индивидуално използване не нужно да се използват специални дезинфектиращи средства. Достатъчно е измиване с миещ препарат или изплакване с течаща вода. При използване от различни пациенти е нужно почистване с дезинфекциращ разтвор.

При правилно съхранение, Ляпко Акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро може да се използва 5- 7 години.

Методика на използване;

Продължителността, т.е. времето на въздействие на апликатора върху кожата определя желания ефект.

  • За тонизирване, облекчение при остра, силна болка, за повишаване на работоспособността и артериалното налягане при хипотония- 7 до 10 минути.
  • Да се отпуснете, за премахване на продължителна хронична болка, понижаване на артериалното налягане, сънотворен ефект- н15 до 30 минути.

Важно условие за успешно лечение и липса на дискомфорт е правилното поставяне на апликатора. Относителния дискомфорт в първите пет минути, трябва да премине в приятна топлина, често преминаваща в здрав здравословен сън.

За да е поставен правилно апликатора, трябва точно да се симулират извивките на гърба чрез възглавници и сгънати кърпи. Ако дискомфорта продължава повече от 20- 15 минути, апликатора трябва да се премахне и отново да се използва след 5- 6 часа или на другия ден. Причините за дискомфорта могат да бъдат- неравномерно разпределиние на тежеста върху иглите, приплъзване с надраскване на кожата.

Продължителността на лечение е 1 – 2 седмици. Курса на лечение може да се повтори след 2- 4 седмици.


Инструкция за работа с Ляпко акупунктурен „Килим голям“ – стъпка 7,0 – сребро

Налично в Биомедис ООД – Сливен

Производител: „Liapko Ltd“, Украйна

Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, www.biomedis.info