Ляпко акупунктурен валяк „Универсален М“ – стъпка 3,5 – сребро

57.14 лв.

Share this product

Акупунктурен валяк „Универсален М“ – стъпка 3,5 – сребро
Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.
Ляпко акупунктурен валяк „Универсален М“ – стъпка 3,5 – сребро е апликационно устройство за динамично въздействие. Използва се за всичкичасти на тялото. Терапевтичният ефект се постига няколко пъти по-бързо, отколкото при използване на статичен апликатор.
Галваничния ток, който преминава по кожата, има импулсен характер. При обработка на гърба и други труднодостъпни места на тялото с валяка се изисква участието на помощник. Благодарение на гумените втулки, той има меко, деликатно въздействие върху кожата. Ляпко акупунктурен валяк „Универсален М“ – стъпка 3,5 – сребро се използва за терапевтичен ефект върху всяка част на тялото, главата и лицето. Препоръчва се за употреба при възрастни и деца. С използването на валяка може да се постига успокояващ или стимулиращ ефект. За успокояващ ефект (например болка в лумбосакрален регион или в долните крайници) сесията трае 10-15 минути, като се обхваща голяма площ на повърхността на тялото. При сеанс на лечение по възбуждащ метод (например, пареза на мускулите и други състояния), се прави бързо и силно въздействие в продължение на 5-7 минути, но на по-малка площ от тялото. Иглите на валяка не трябва да повреждат кожата. Методът е ефективен и неинвазивна, т.е. напълно елиминира прехвърлянето на инфекция (хепатит, СПИН).
Ляпко акупунктурен валяк „Универсален М“ – стъпка 3,5 – сребро в процес на използване не повреждат кожата и нямат контакт с кръвта. При индивидуално използване не нужно да се използват специални дезинфектиращи средства. Достатъчно е измиване с миещ препарат или изплакване с течаща вода. При използване от различни пациенти е нужно почистване с дезинфекциращ разтвор.
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „Liapko Ltd“, Украйна
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, biomedis.info