Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро

69.53 лв.

Share this product

Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро
Ляпко рехабилитация и терапия у дома. Новото откритие завладяващо света на професор Николай Григорович Ляпко. Физиотерапия и рехабилитация в домашни и болнични условия. За трайно премахване на болка.
Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро е устройство за динамично въздействие /милионен иглен душ/. Използва се за всички участъци от тялото. Терапевтичния ефект се получава няколко пъти по- бързо отколкото при използване на статичен апликатор. Галваничния ток, възникващ при докосването на иглите с кожата има импулсен характер.
Стъпка на иглата 5,0, размер 111х61 мм. Количество на иглите 570 бр. Благодарение на оптималния размер на работната повърхност и разстояние на иглите, валяка може да се използва при всички възрастови групи пациенти.
Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро е предназначен за лечение и точна рефлекторна диагностика. Диагностичния метод се основава на това, че при наличие на патологичен процес, участъците от кожата, които са проекция на вътрешните органи, реагират по различен начин на въздействието на валяка.
Нормално- розова кожа, топла
Първа степен на увреждане- реакция на прекомерно дразнене на кожата, тя е червена, температурата се повишава.
Втора степен на увреждане- реакция от дразненето се намалява, кожата има леко розов цвят, температурата не се променя, може би съвсем леко повишена
Трета степен на увреждане- /дълбока травма, хроничен процес на повече от 3 месеца/. Реакция на раздразнение отсъства, температурата е понижена, кожата е суха, има блед цвят
С помощта на Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро може да се прави рефлекторна диагностика, както на проявени заболявания, така и на скрити.
При въздействие на апликатора върху участъци от кожата, съответстващи на болния орган, протичат възстановителни процеси, които се отразяват и на самата кожа, като се нормализира цвета и. Величината на микротоковете протичащи между иглите се определя от проводимостта на кожата. Тя зависи от електролитния състав на потта и количеството на междуклетъчните течности. Различните състояния на енергийните меридиани също могат да се отразят на кожата, като бледи участъци и участъци със зачервяване.
Симптомите на остър процес: травма, остро възпаление, настинки и т.н.
• повишена температура;
• зачервяване на кожата;
• подуване;
• остъра локална болка;
В тези случаи – при въздействието на Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро за 7-10 минути, помага да се отървете от излишната енергия и привежда организма към нормално състояние.
Симптомите на хронични заболявания: хронични дегенеративни процеси, последствия от травма, радикулит и др.
• болки
• намаляване на температурата;
• бледа кожа;
• дълбоко изтръпване („мравучкане“);
• намаляване на чувствителността, липса на реакции.
Въздействието на Ляпко акупунктурен валяк „Голям М“ – стъпка 5,0 – сребро е насочено към насищане с липсващата енергия.
Следователно- един и същ апликатор работи универсално- кожните участъци с повишена енергия и дазнене са в състояние на „излишък“, той „почиства“, чрез отделяне на топлина, а в зоните на „липсваща“ енергия той я „събужда“, стимулира енергията, което довежда до нейното стабилизиране.
Апликаторите „Ляпко“ в процес на използване не повреждат кожата и нямат контакт с кръвта. При индивидуално използване не нужно да се използват специални дезинфектиращи средства. Достатъчно е измиване с миещ препарат или изплакване с течаща вода. При използване от различни пациенти е нужно почистване с дезинфекциращ разтвор.
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „Liapko Ltd“, Украйна
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, biomedis.info