ЦЕНТЪР ЗА ИНТЕНЗИВНА РЕВИТАЛИЗАЦИЯ СЛЕД ХИМИОТЕРАПИЯ И ЛЪЧЕТЕРАПИЯ

Интензивна три месечна програма за детоксикация и възстановяване на храносмилателната и имунната система

След провеждане на лечение с химиотерапия и лъчетерапия, състоянието в организма е като след ядрена бомба. Всичко живо е унищожено. Нормално възстановяването на дейността на органите и системите и ревитализация на организма се очаква след година – две, ако до тогава пациентът оживее.

Унищожени са както паразити и ракови клетки така и полезните бактерии  в организма, които са гръбнакът на имунната ни система. Клетките са блокирани от огромното количество токсини в следствие на химиотерапията и лъчетерапията.

Мощната интоксикация на организма след химиотерапията води до тотално блокиране на жизнената енергия и затлачване на организма с токсини и шлаки.

След временно подобрение, бързо  настъпва влошаване, поради безпрепятствено заселване и размножаване на микропаразити и гъбички, които отново създават предпоставки за нови туморни образувания. Паразитите бързо колонизират всички органи и натрупаните токсини в организма блокират нормалната работа на имунната ни система. Затормозяват се и органите и системите за естествена детоксикация. Също така храносмилателната система е много сериозно увредена и усвояването на хранителни вещества, необходими за ревитализацията на организма, на практика не се извършва.

Всички пациенти преминали химиотерапия знаят, че трябва да работят за възстановяване на имунната си система. И това е така, но е само една малка част от мерките, които трябва бързо да се вземат, за да има шанс организмът да възстанови естествените си функции преди паразитите отново да са колонизирали тялото.

Какво е необходимо да се направи веднага след лечението с химиотерапия и лъчетерапия?

ПЪРВО

Цялостна програма по клетъчно прочистване от токсини, образувани вследствие на действието на химията и паразитите.

ВТОРО

Едновременно възстановяване на храносмилателната и имунната системи.

ТРЕТО

Възстановяване на хормоналния баланс в тялото и  защитните сили на организма.

ЧЕТВЪРТО

Ревитализация на черен дроб и бъбреци.

ПЕТО

Ревитализация на гръбначния стълб, който е основа на здравето, така, че жизнената енергия на тялото да протича безпрепятствено и централната нервна система да работи ефективно за управление дейността на всички органи и системи.

ШЕСТО

Пълна промяна в начина на живот и хранене. От тук нататък, вашият живот трябва да е изпълнен с позитивни мисли, любов, градивни и приятни за вас занимания. Ако започнете да правите това, което ви прави щастливи, вие сте си гарантирали успешно излекуване. Ако някога сте били подложени на непрекъснат стрес или сте изпитвали чувства на гняв, злоба, завист, обида и други негативни мисли и емоции, сега те нямат място във вашия живот. Ако ги допуснете отново, болестта ще се върне. Затова бъдете бдителни и не ги допускайте наблизо да вас, а се изпълнете с любов към вас самите, към близките, които ви обичат и ви помагат да преминете през това препятствие, към всички живи същества.

Какво ще направим ние в Центъра за интензивна ревитализация на Вашия организъм след химиотерапия и лъчетерапия?

ПЪРВО

Добре е да сте били при нас преди да започнете курс по химиотерапия или лъчетерапия, така, че да сме разработили план за действие, буквално от следващия ден.

ВТОРО

Вашите близки трябва да са подготвени да се грижат за Вас през първите дни когато няма да можете да се движите и да се грижите сами за себе си.

ТРЕТО

Ние ще разработим индивидуална програма за интензивна детоксикация и ревитализация на организма Ви.

ЧЕТВЪРТО

Ще бъдем винаги до Вас чрез интернет за консултация и съвети, докато Вие имате нужда от нас.

ПЕТО

Ще Ви научим как да се храните и пиете вода правилно, да контролирате стреса, да медитирате, да правите упражнения за ревитализация на гръбначния ви стълб и стави, така, че да не позволите отново организмът да се затлачи със стрес, токсини, шлаки и паразити.