ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЯ И ЕНЕРГИЙНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

Модерна холостична физиотерапия и рехабилитация

Преди назначаване на терапия, извършваме цялостен преглед на състоянието на стъпалата, гръбначния стълб, дължината на долните крайници. Терапията се осъществявас последна генерация биорезонансна физиотерапевтична апаратура от Русия и Швеция.

Диагностика и корекция на деформацията на стъпалата

Извършваме компютърна диагностика на ходилата с американски плантограф „iSTEP”, след което определяме необходимата корекция за възстановяване на здравословния контакт на стъпалото с пода и коригираме уврежданията и дисбаланса в ставите и гръбначния стълб. Корекцията се извършва с ортопедични стелки на световния лидер AETREX, мануални техники и оздравителни упражнения. Често, само това е достатъчно за да изчезнат болките в коленете и кръста.

Боуен терапия

Една от най-популярните в света холистичнимануални техники за премахване на болки в гърба и кръста, болки в ставите, гръбначни изкривявания, дископатия, ишиас, плексит, мускулни болки и дисбаланс, спортни травми, корекция на нарушения на вътрешните органи, депресия, главоболие, безсъние и цялостно рестартиране на самолечителните и саморегулаторни механизми на тялото.