Кои сме ние?

Нашият екип е съставен от специалисти по класическа, алтернативна и интегративна медицина от България и чужбина.
Ние съчетаваме най-новите постижения  в областа на енергоинформационната медицина, нискомолекулните пептиди, мануални техники, фитотерапия, хранене и специални физически упражнения. Ние се стремим да бъдем  пионери по създаване на интегративни лечебни модели и развитие на интегративната медицина в България.

Каква е нашата мисия?

Нашата мисия е разработване, прилаганe и разпространение на нови холистични, терапевтични модели за възстановяване и профилактика на човешкото здраве, в които пациентът е активен участник. За целта интегрираме естествени терапевтични методи и най-новите постижения на енергоинформационната медицина, без употреба на лекарства, без хирургическа намеса.
Нашите интегрирани методи на лечение се базират на хилядолетните източни лечебни практики, биорезонансна терапия, холистичен подход с натурални средства за възстановяване и поддържане на здравословния баланс в тялото

Нашият екип:

Медицински консултанти:

Д-р Ирина Малютина к.м.н , Москва

Един от водещите специалисти в света по енергоиниформационна медицина, обща медицина, природотерапия. Консултант по биорезонансна терапия с индивидуални уреди Биомедис.

Д-р Сигитас Тейсерскис, Германия

Нитрициолог, член на Европейската академия по естествено здраве и Европеското научно общество – Консултант по възстановяване на здравето с нискомолекулни многокомпонентни пептидни биорегулатори – Myrealway и природолечение.

Д-р Елена Пащенко , Украйна

Водещ специалист по биорезонансна диагностика и терапия и диагностика по метода на ФОЛ.