Корекция на деформации по стъпалата.


Корекция на деформации по стъпалото  и болки в ставите на долни крайници.

Безплатна компютърна диагностика на деформации на стъпалото с най-модерната американска апаратура в Сливен, ДКЦ 2 в центъра по интегративна медицина Биомедис.
Център по интегративна медицина(ЦИМ)“ Биомедис“  в гр. Сливен, въвежда нова експресна компютърна диагностика на стъпалото. Деформациите в стъпалото са една от основните причини за болки в стъпалото, коленете, кръста, гърба и шията. Тези деформации водят до гръбначни изкривявания, дископатия, ишиас, плексит, разширени вени, оток в долна част на краката и други.
Ако имате болки в областите на стъпалото, плоскостъпие, пронация (стъпвате на вътрешната страна на стъпалото), супинация (стъпвате на външната страна на стъпалото),  halux vagus (деформация на кокалчето на палеца/буниони), изкривени пръсти,  паднали надлъжни и напречни сводове, високи надлъжи сводове, ние можем да ви помогнем за трайно остраняване на болките и намаляване на деформитетите.
Ние работим с най-добрия производител на индивидуални антибактериални ортопедични стелки и обувки в света- американската компания Аертрекс и фирма Ходи леко- България. В симбиоза с Боуен терапевти, от ЦИМ Биомедис, след диагностиката, ние ви предлагаме и терапевтичен план за постигане на траен възстановителен ефект.
Деформациите на стъпалото, вродени или придобити(от неудобни или некачествени обувки, носене на обувки с висок ток, травми и други), водят до заболявания на опорно-двигателния апарат, гръбначни изкривявания, увреждане и болки по всички стави, ошипяване и др.
Ранната диагностика и корекция с компютърната диагностика  „Ай степ“, позволява адекватна ранна терапия и правилен избор на здравословни и удобни и модерни обувки.
Своевременната корекция с ортопедичните стелки Аертрекс, ще запази стъпалата ви здрави и красиви.
Отропедичните стелки Аертрекс са най-продаваните ортопедични стелки в света за индивидуална корекция на стъпалото.
Производителя Аертрекс, САЩ е най-високотехнологичната компания в света за производство на индивидуални ортопедични антибактериални  стелки с дълъг живот.

Какво  ви предлагаме:

– Безплатна диагностика на стъпалото

– Предлагаме най-продаваните в света ортопедични антибактериални стелки за деца и възрастни, диабетно болни, професионален и рекреативен спорт, шип в петата, с мемори пяна, цели или 3/4 и др.

– Гарантирани ниски цени. Цената е като на всички индивидуални ортопедични стелки произведени в България, но с  най-доброто качество в света и два до три пъти по-дълъг живот.

-Преди закупуване стелките се пробват и  дигитално се диагностицира отново положителната корекция. И само тогава заплащате продукта.

– Продукта може да бъде върнат, в рамките на 14 дни ако не е използван.

Освен с употребата на стелки, корекция на деформации на съпалото в ЦИМ Биомедис – Сливен предлагаме специализирани методики от Боуен терапия.
За работещи в областта на здравето ( рехабилитатори, козметички, масажисти), за търговци в магазини за обувки и др., ЦИМ Биомедис-Сливен предлага възможност за партньорство като търговски агенти и код за покупки през интирнет от нашия електронен магазин „Здравини.бг“ с 5 % отстъпка.
За диагностика и корекция на деформации на стъпалата в ЦИМ Биомедис – гр. Сливен, ДКЦ2.

iStep технология

е най-революционната апаратура за компютърна диагностика на стъпалото в света. За по-малко от 15 секунди този уред ще ви даде детайлна информация за профила на свода ви, зоните на натиск и точните размери на вашите стъпала.​ Заедно с това ще препоръча най-подходящите стелки за Вас, също и номер на обувките Ви както по дължина така и по ширина.

​Как работи iStep?

Този уред прецизно измерва типа на свода и натиска във всички точки на стъпалото с помощта на 3744 позлатени барометрични сензора. Заедно с това уредът измерва размерите на стъпалото ви с помощта на система от 1326 LED светодиода и приемници. Точността, с която се извършва това измерване е много висока – ½ мм(2). Резултатът от теста може да бъде визуализиран в 2D и 3D формат и да бъде съхранен и изпратен по електронна поща. Веднага след измерването на трите основни елемента на вашето стъпало iStep ви препоръчва ортопедични стелки и обувки, които отговарят на вашите конкретни нужди. Ортопедичните стелки се предлагат в множество подварианти в зависимост от всяка една нужда – всички поддържани в наличност в нашият магазин.

 

Изберете подходящите стелки за Вас

В магазини zdravini.bg бързо ще откриете подходящите стелки  Lynco® за Вас.

Най-напред ще определим нуждите и особеностите ви с IStep®. Апаратът ще посочи от каква поддръжка и корекция се нуждаете, както и Вашия размер.

– Всяка една стелка се предлага във варианти дамски, мъжки и детски, както и в различни подварианти, в зависимост от обувките, които обичайно ползвате. Вие избирате дали да се спрете на официални, всекидневни, спортни стелки или такива с мемори пяна.

– Стелките Lynco® са налични на във всеки от магазина ни. Така ще можете да изпробвате различни варианти, преди стелките да станат Ваши.

– Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес стелките Lynco® на амeриканската компания Aetrex Worldwide Inc са признати за марка номер 1 на пазара на ортопедични стелки.

Защо стелките LYNCO са № 1 в света

Препоръчвани от ортопеди и специалисти в целия свят, днес Lynco® са признати за марка №1 на пазара на ортопедични стелки.

Lynco® излизат на пазара в САЩ през 1980г, 25 години по-късно марката е обновена с нови модели и технологии, а от 2013г. вече се радваме на трето поколение Lynco®. В тях са вложени ултра-модерни технологии и материали за подобряване на удобството и функционалността на стелките, като едно от тях е защитното покритие срещу миризми и гъбички Copper Guard и основа с двустепенна плътност AeroCell за надеждна Lynco® поддръжка и по-дълготрайно запазване на формата.

Станете част от милионите потребители по света, за които стелките Lynco® са най-лесният и резултатен начин за постигане на максимално удобство и по-добър живот