Биорезонансна терапия

Биорезонансната терапия ( БРТ ) е най-съвременния неинвазивен метод за прочистване на тялото от паразити, гъбични и бактериални инфекции, вируси както и корекция на дейността на всички органи и системи, без нежелани странични ефекти върху организма и без употреба на лекарствени препарати.
Биорезонансната терапия въздейства директно за отстраняване на първопричините за заболяванията на физиологично, енергийно и емоционално ниво и внася необходимите корекции. Регенерират се мускулни, костни и хрущялни тъкани. Усилват се собствените (физиологични) честоти и се отслабват патологичните честоти. Отстраняват се всички патогени паразити, бактерии, вируси и токсини, които стоят в основата на по- голямата част от познатите болести. Усилва се имунната система, която е най- добрият лечител на организма. Стимулират се самолечителните механизми в организма и се възстановява нормалното хармонично състояние на органите и системите.

Клиничните резултати показват степен на успешност на лечение до 95%.

Биорезонансната терапия започва с биорезонансна диагностика

Биорезонансна диагностика

Биорезонансната диагностика дава резултат за моментното здравословно състояние на организма по органи и системи, както и за наличие на всички видове паразити (вируси, бактерии, плоски и кръгли червеи, гъбични и едноклетъччни паразити) и енергийно състояние на чакрите.
Диагностиката се извършва с професионална руска апаратура Ольвиа Нова ДКТ Диалог с точност на резултатите  до 96%.

Заболявания, които могат да се лекуват с биорезонансна терапия:


1. Опорно-двигателен апарат- дископатия, ишиас, плексит, артит, артроза, ревматизъм и др.
2. Храносмилателен тракт – язва, колит, гастрит, хроничен запек, заболяване на черен дроб, жлъчка, панкреас и др
3. Кисти, миоми, доброкачествени туморни образования
4. Кръвоносна система – регулиране на кръвно налягане, тромбофлебит, разширени вени и др.
5. Заболявания на пикочо-половата система и репродуктивни функции
6. Безсъние, нервност, хронична умора
7. Регулиране на наднормено тегло
8. Регулация на ендокринна система
9. Вирусни, гъбични и бактериални инфекции и заболявания
10. Нервна система
11. Заболявания и зрителния и слухов апарат

Диагностични възможности на професионален диагностичен биорезонансен апарат

Този най-съвременен подход за диагностика съчетава знанията на източната медицина за холистично здраве на човешкия организъм и достиженията на медицинската науката, кибернетика и биофизиката.

Биорезонансния апарат дава подробна информация за състоянието на:
• Органи и системи
• Цялостна диагностика на всички органи и системи в човешкото тяло. Определяне на тяхното моментно състояние и причната за зараждане на болестта.

• Състояние на гръбначния стълб
• Известно е, че всеки прешлен от гръбначния стълб инервира определени органи и системи в нашия организъм. Информацията, която ни дава апаратурата използва тази пряка връзка мезду тях, като определя не само състоянието на всеки прешлен, но и на органите, които са свързани с него.

• Енергоинформационна система – Аура
• Аурата е не само нашия енергиен защитник. Всеки елемент от нея дава точни данни за състоянието на съответния орган или система в тялото. Нарушената цялост на аурата е сигнал къде в тялото е настъпил енергиен спад или излишък на енергия – двете водят до различни заболявания.

• Енергоинформационна система – Чакри
• През енергийните центрове(Чакрите) постъпва космическата енергия, която се трансформира в Чакрите и се превръща в жизнена енергия в човешкото тяло. Състоянието на чакрите определящо за здравето на органите, които те снабдяват с енергия. Всяко чувство – страх, гняв, прекомерна радост, фобии, завист, ненавист, мъка, стрес, напрежение, често блокират чакрите и пораждат болести. ДКТ Диалог дава ясна представа за степента на „проводимост“ на енергията през тези центрове, а от там и за нашето здраве.

• Психоемоционално състояние
• ДКТ „Диалог“ предоставя обобщена информация за здравословното състояние на целия организъм. Определя степента нна натовареност на отделните системи в човешкото тяло и устойчивостта към биопатогенни фактори, като магнитни бури, пълнолуние, слънчева активност и др.

• Определяне на Паразити
• Заедно с полезната микрофлора в нашето тяло присъстват и нежелани „гости“ – вируси, бактерии, паразити, гъбички и т.н. Тяхното наличие причинява различни здравословни проблеми – алергии, кожни болести, нарушена психика, изкривяване на гръбначния стълб, импотентност, инфаркт, язви, колити, артрит и артроза, кисти и миоми, нарушения в ендокринната система, обмяна на веществата и много други. Според съвременнта наука близо 90% от болестите са причинени от наличие на паразити. Определянето на паразитите е първа стъпка към излекуването, чрез тяхното унищожаване.

• Хранителен навигатор
• Знаем ли какво е ценно и какво е вредно да консумираме от безкрайното изобилие на хранителни продукти. Вие получавате предложение кои храни са препоръчителни за вас и кои храни да изключите от вашето меню.

• Изследване на витамини и минерали
• Недостигът само на един микроелемент може да наруши цялата верига от важни биохимични процеси в организма. А често ни липсва не само един витамин или микроелемент, без дори да подозираме. Колко и кои от тях са в недостиг в нашия организъм ще опредили теста с ДКТ ДИАЛОГ

Паразитите и тяхното значение за нашето здраве


Почти всеки от нас има в себе си паразити. Някои повече, други по-малко, а може и да сте един от малкото щастливците и да си нямате такива гадинки. Но дефакто, не е лесно да установиш със сигурност дали имаш паразити или нямаш. Може да се окаже, че имаш паразити и че заради тях не се чувстваш толкова добре, въпреки, че живееш природосъобразно и се храниш максимално здравословно.
Присъствието на паразити може да се съпровожда от следните външни белези: „различни по вид пъпчици, себорея, груба кожа, лунички, разни петна, ранни бръчки на лицето, ранна плешивост, пукащи се пети, пукаща се кожа на пръстите, чупещи се нокти – можем да определим дали в стомашно-чревния тракт има заразяване. Това могат да бъдат прости паразити или букет от всички видове.
И най-простата инфекция изважда от строя саморегулирането и имунната защита на организма.

intestinal_amebaeok

Детоксикация, чрез биорезонанс с биорезонансни уреди Биомедис.

Какво е детокскация?
Детоксикацията представлява естествено или стимулирано извеждане на токсини и паразити от тялото.
Как се извеждат токсините и паразитите от тялото?
Естественото извеждане се осъществява от черния дроб, бъбреци, черва, кожа и бели дробове.
Стимулирано извеждане – когато тялото не успява само да изведе токсините и паразитите само.
Как се осъществява извеждането на токсините от тялото?
Чрез приемане на химически или природни продукти, чрез йонна детоксикация, чрез биорезонансна терапия.

Паразити: Това са микроорганизми, които живеят за сметка на приемника си (тялото на човека или животно в което са се настанили).

Какво приченяват паразитите на тялото ни?
Примерно хламидии, микоплазми, уреаплазми, гардинела и генитални херпесни вируси са причинители на болестите: множествената склероза, артрит, псориазис, оплешивяване, парадонтоза, екземи, хипертония, язвена болест, диабет, рак, инфаркт, инсулт, импотенция, миома, ерозио, безплодие, разширени вени, хроничен простатит, паркинсон, аутизъм и др
Практически всички патогени са „лакомници”, които обичат всички витамини и минерали, белтъци и въглехидрати, които ние приемаме с храната. Поглъщайки тези хранителни вещества, те отделят токсини, изяждат еритроцитите и отслабват имунната ни система. Достигайки до определен стадий на развитие, патогените блокират иммунната ни система, като поразяват епителната, съединителната, жлезистата и лимфната тъкан
Имунодефицитът, предизвикан от микроорганизми, живеещи в човешкото тяло (вируси, стрептококи и стафилококи, хламидии, гъбички, трихомони, микоплазма, токсоплазма, уреяплазма, амеби, ламблии и други са основна причина за възникване на тежките хронични заболявания: атеросклероза, исхемична болест, болести на сърцето, болести на кръвоносиоте съдове, диабет, онкологични заболявания и др. Доказано е, че причината за рака са различни паразити в човешкия организъм.

По данни на Световната здравна организация в Европа всеки трети е заразен с паразити. В червата, органите (сърце, черен дроб, панкреас, простата, бъбреци, мозък и др.) и тъканите, едноклетъчните микроорганизми и хелминтите (глисти) имат свободен достъп до всички хранителни вещества, включително и до всички витамини и минерали, които ние приемаме за да подобрим здравето си. Като правило, вредата е бавна и незабележима, под форма на общи заболявания и отпадналост.

Общи симптоми на паразитни заболявания:
– хронична умора;
– разстройство на апетита и пристъпи на силен глад;
– повишено слюноотделяне през нощта и скърцане със зъби;
– разстройство на стомашния тракт (болки, повишено газообразуване, запек или разстройство, изменение на изпражненията) и др.;
– болки в мускули и стави, алергични реакции, бронхиална астма;
– обриви по кожата, екземи, дерматити със сърбеж, анемия;
– отслабване на имунитета, чести бактериални и вирусни инфекции;
– хиперактивност при децата;
– депресия, тревожност, и други разстройства на нервната система;
– чести пробуждания, особенно между 2 и 5 часа през нощта;
– нарушения на чернодробната функция;
– странични ефекти от прилагането на антибиотици;
– дисбактериоза;
– жлъчна дискинезия;
– нарушения на обмяната на веществата;
– наднормено тегло;
– променен цвят на лицето
– бледо, сивеещо или пожълтяло;
– хроничната умора и стрес;
– целулит;
– кожни проблеми;
– алергии.

Детоксикация на тялото с Биомедис

Детоксикацията с Биомедис може да бъде първоначална, завършваща и профилактична. Например при започване на антипаразитна програма се започва с детоксикация на организма. Защо се налага това. При започване на антипаразитна програма се отделят много токсини в кръвта в следствие на убиването на празити и различни патогени и е възможна свръх интоксикация с тежки последствия.
Завършваща детоксикация се прави отново след завършване на комплексната програма за прочистване от паразити. Бактерии, гъбички, вируси и други патогенни микроорганизми.
Профилактичната биорезонансна детоксикация се прави седмично или месечно за изчистване на токсини от тялото в следствие на метаболизма, токсини погълнати от въздуха, водата, храната (вследствие на замърсената среда в която живеем) и стреса в ежедневието.