Медицински услуги в ЦИМ "Биомедис" Сливен

Първичен преглед от лекар

Класически медицински преглед от лекар при първото ви посещение за установяване на максимално разбиране на вашето здравословно състояние и история на заболяването/заболяванията ви.
Въпреки, че това е класически медицинкси преглед при нас този преглед се провежда от лекари с холистичен подход.

Цена – 20 лв.

Вторичен медицински преглед

Този преглед проведен от лекар се провежда при поискване от ваша страна или по преценка на лекуващият лекар и струва 10лева
Преглед от натуропат: Натуропат е специалист по възстановяване на здравето с природни средства, като хранене, мануални терапии, упражнения за възс Това е на практика интервю за снемане на анамнеза на вашето състояние и история на заболяването. Включва преглед на опорно-двигателния апарат., дължина на долните крайници, начин на хранене и живот..Ако предпочитате алтернативната медицина, това е може би най-подходящия преглед за вас.

Цена – 10 лв.

Биорезонансно изследване

В центъра по интегративна медицина Биомедис Сливен се провежда комплексна биорезонансна диагностика с професионален диагностичен уред. Резултата от скенирането на вашия организъм е установяване на дисбаланса по всички органи и системи, функционални нарушения, дефицити на минерали и витамини, наличие н апаразити, бактерии, вируси, гъбички и протозои, като кръгли и лентови червей, стафилококови и строптококови инфекции, хеликобактер, хламидия, кандида, микоплазма, уреаплазма, ситомегалус вирус, човешки папиломен вирус и други. На база на това биорезонансно изследване се създава вашият индивидуален терапевтичен план.

Цена – 50 лв. /през почивни и празнични дни – 75 лв./

Електросоматографско изследване (ЕСГ)

В България има само няколко такива апарата и единичт е в Сливен в центъра по интегративна медицина Биомедис. Провежда се с професионален диагностичен уред сертифициран от FDA, САЩ., като медицински диагностичен апарат.. С този уред, се установяват функционални нарушения по органи и системи, предполагаеми заболявания, необходими лабораторни изследвания за потвърждаване или отхвърляне на потенциални диагнози.

Цена – 50 лв.

Диагностика и корекция на дефорамция на стъпалото

Деформациите в стъпалото са една от основните причини за болки в стъпалото, коленете, кръста, гърба и шията. Тези деформации водят до гръбначни изкривявания, дископатия, ишиас, плексит, разширени вени, оток в долна част на краката и други.

Цена – 5 лв.

Тест за йоден недоимък

Бърз и евтин тест, който в Сливен се провежда само в центъра по интегративна медицина, с цел установяване нивото на йод в тялото ви. Йодът е пряко свързан със заболявания на щитовидната жеза, като хашимото или гуша, рак на млечните жлези, а също така е ключов елемент при десетки клетъчни процеси.

Цена – 2 лв. 

Електромагнитна терапия (БРТ)

Това е съвремене метод на енергоинфорационната медициа, наричан още биорезонансна терапия. а държави Биорезонансът е официално прилаган метод в Русия от повече от 20 години. Русия и Германия са водещите в света държави по развитие на биорезонансната медицина в болнични заведения. Чрез създаване на алгоритъмбиологични честоти, който се излъчва към тялото по контактен или безконтактен метод, се постига унищожаване на паразити, детоксикация или възстановяване нормалните функции на органи и системи.

Цена – 10 лв. /през почивни и празнични дни – 15 лв./

Боуен техника

Боуен терапията е мануална терапия създадена в Австралия от Том Боуен. Терапията се извършва с нежни мануални движения, активиращи саморегулиращите и самолечебни сили на организма и паузи между тях с цел осигуряване на тялото време да отработи зададената команда. Постига се дълбока релаксация, намаление на болките в гърба и кръста, болки в ставите и мощен импулс на самолечение на организма.та се . Провежда се един път седмично. Боуен терапия се провежда, като клиентът е по бельо лежащ масажна на кушетка. Сеансът по Боуен техника продължава около час-час и половина. 

Цена – 30 лв. /през почивни и празнични дни – 40 лв./

Юмейхо терапия

Японско-китайска мануална терапия за наместване на ставите и разместване на прешлените на гръбначият стълб. Една от най-ефективните терапии при болки в кръста, дископатии, световъртеж, депресия. Терапията е мощен метод за възстановяване на енергийните потоци в тялото.

Цена – 50 лв.

Регресионна техника

Мека медитативна техника с помоща на водещ. Клиентът е в медитативно ниво на съзнание и в пълен контрол над ситуацията и може да прекъсне сеансът когато пожелае. Не се употребява хипноза. Изключитютелно ефективна и евтина техника за преодоляване на страхове и фобии.

Цена – 50 лв.

Рейки техника

Рейки терапията е алтернамтивен метод за възстановяване на жизнената енергия в живия организъм, В центъра по интегративна медицина Рейики техниката се прилага като допълващ метод с цел ускоравяне процесите на възстановяване. Пациентът е облечен и може да е седнал или легнал на масажна кушетка и енерготерапевтът поставя длани върху определени зони по тялото. и следва алгоритми от позиции на ръцете и ментални техники.Продължителността на сеанса по Рейки в ЦИМ Биомедис е по-кратка, окло 2-минути, докато цялостния сеанс може да продължи до един час. Може да се прави всеки ден при тежки състояния на загуба на жизнена енергия. Техниката при нас се прилага от дипломирани Гранд Мастери към тибеската Рейки школа.

Цена – 20 лв.

Инхалации с нано частици

При синузи и ангина третирането с нано частици е най-ефективния начин за възстановяване.с натурални продукти. Само след една до две инхалации и синузитът и ангината се повлияват.

Цена – 8 лв.

Светлинен скрийниг на млечните жлези

Уникален метод за бързо, евтино и безопасно скениране за профилакитика на рак на гърдата. Тестът се препоръчва да се провежда периодично от всяка жена над 30 години с цел ранно откриване на зараждащи се туморни образования.

Цена – 15 лв.

Онлайн холтер мониторинг

Иновативният телемедицински пациентски модул отчита основните витални параметри на пациента: пулс, екг, температура, респираторен рейт, ритъмни и проводни нарушения, актуален сърдечно-съдов риск и кръвно налягане. Вграден акселерометър отчита и физическата активност, включително положение на тялото. Данните се препращат чрез мобилен оператор до контролна зала, където медицински специалисти наблюдават в реално време пациента и правят анализ, който се връща по електронната поща до лекаря назначил изследването

Цена – 40 лв. / 24 часа.

ВЕГА резонансен тест за толерантност към храни и алергени

С ВЕГА тест можем да измерим реакцията на тялото към храни, алергени, лекарства, поносимост към бижута и други. С ВЕГА тест също замерваме наличие на паразити и различни заболявания. 
ВЕГА теста се извършва от висококвалифицирани лекари и специалисти по хранене. Изготвяме специализирани хранителни диети и планове за здравословно хранене. Осигуряваме дистанционно консултиране.

 

Цена – 50 лв.

Изработване на индивидуални микробиом лечебни диети

Изработваме хранителни диети като съпътстващо или допълнително последващо лечение на различни заболявания.Необходимо е да се проведе първоначално комплексно изследване в Центъра по интегративна медицина Биомедис в Сливен или ако не ви е възможно да ни предоставите достатъчно медицинска информация за здравословното състояние, подкрепена с документи и изследвания и да проведем телефонно интервю, за да снемем анамнеза и обсъдим вашата хранителна диета.

 

Цена – 50 лв.

Изработване на индивидуална микробиом диета за отслабване

Изработване на хранителени диети за здравословно и трайно отслабване или повишаване на теглото. Диетите за отслабване са съчетани с краткотрайни (еднодневни до три дневни) курсове за гладолечение в домашни условия.
По възможност се препоръчва първоначално комплексно изследване в Центъра по интегративна медицина Биомедис Сливен. В цената са включени и първоначално телефонно интервю една телефонна консултация.

 

Цена – 50 лв.

Микробиом терапия

Микробиом терапията е съвременна концепция за възстановяване на отделни заболявания или подобряване на цялостното здраве, чрез възстановяване на здравето и баланса на чревната микрофлора и оздравяване на чревната стена.
 Това ние постигаме, чрез интегрирано прилагане на:  
– директна имплантация на живи пробиотични щамове от
лакто бактерии и бифидо бактерии, в червата;
– биорезонансна терапия за детоксикация и прочистване на тялото от паразити, бактерии, гъбички и вируси
– прием на минерали и витамини за оздравяване на чревната стена
– изработване на индивидуална микробиом диета, съобразена и с кръвната група.
 Какви заболявания се повлияват с микробиом терапия:
– Нандормено тегло
– Хроничен запек

– Хронично разстройство
– Раздразенен дебело черво
– Колити
– Язви
– Гастрити
– Алергии
– Астма
– Стомащно-чревни разстройства: подуване, къркорене, газове, лош дъх
– Автоимунни заболявания
– Диабет
– Хипертония
– Кожни проблеми: – псориазис, екземи, акне
– Други

Цена – 350 лв.

Комплексна пробиотична колонотерапия с Нарине

Цена – Според прилаганите методи и средства

Ректална имплантация на пробиотични концентрати Нарине и Нарине Макс

Цена – 40лв