SEASTARS разтвор за тяло с черноморска луга

5.00 лв.

Share this product

Разтвор за тяло СТАБИЛИЗИРАНА ЧЕРНОМОРСКА ЛУГА
Приложим е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, в спортната медицина, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), настинка, нервно напрежение, депресия, грип, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, пародонтоза и др.
Ефект:
– Минералните вещества и микроелементите проникват в кожата през порите и оказват освежаващо, релаксиращо и тонизиращо действие на организма.
Лугата действа подхранващо, омекотяващо и разкрасяващо на кожата на тялото, като я защитава срещу стареене.
– Притежава силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление;
– Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;
– Приложима е при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, радикулити, неврити, мускулни болки, спортната медицина, кожни възпаления (псориазис, акне); настинки, ларингити, фарингити , синуити; възпаления в устната кухина, парадонтоза и др.
Активни съставки:
•Стабилизирана черноморска луга
Начин на приложение:
• Вани – 100-120 мл от продукта се разтварят в 80-100 л. вода с температура 37-40ºС. Времетраене на процедурата 15-20 мин. След ваната тялото се изплаква с чиста вода. При хипертоници да се прилага под лекарски контрол.
• Локални ванички – 10-25 мл. от продукта се разтварят в 5-10 л. вода с температура 37-40ºС. Времетраене на процедурата 15-20 мин.
• Фрикции на тялото – след измиване (със сапун) тялото се обтрива с продукта, нанесен на гъбичка. Концентрацията е в зависимост от чувствителността на кожата, като максималното разреждане с вода е до 1:10. След престой от 5-10 мин. тялото се облива с вода.