SeaStars мокра кърпа за тяло с Черноморска Луга – 1бр

2.60 лв.

Share this product

SeaStars мокра кърпа за тяло с Черноморска Луга – 1бр
SeaStars мокра кърпа за тяло с Черноморска Луга – 1бр е подходяща за фрикция и компрес за гръб, кръст, стъпала. Приложима при лечение на ревматизъм, артрози, дископатии, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, неврити, мускулни болки, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), разширени вени, настинка, грип, нервно напрежение, депресия, в спортната медицина и др.
Кърпите са направени от нетъкан вискоза-полиестерен текстил и са с размери 25/50 см.
Кърпите са специлано напоени са с черноморска луга, която е обогатена и с натурални етерични масла (хвойна, лавандула, розмарин, мащерка и лимон).
Начин на употреба:
Можете да изпозлвате за фрикция, обтривайки чистото си тяло: След като престоите от 5-10 мин. Обилно изплакнете с вода.
Подходящи за тонизиране и релаксиране на организма, за разкрасяване на кожата. Особено подходящи за употреба във фитнес и спортни салони, сауни и домашни условия.
Кърпичките могат да се изпозлват и за компреси: Поставете кърпичката в чаша с топла вода (60-70oC) за 3-5 мин. Затоплената мокра кърпа може да се постави върху засегнатия нерв или да се увие около болната става, изолирайки я с фолио и да се завие с хавлиена кърпа или вълнен плат. Процедурата трае от 15 мин. до няколко часа. Курсът на лечение е 12-14 процедури. Не загрявайте в микровълнова фурна.
Кърпичките са препоръчителни за лечение на ревматизъм, дископатии, настинка, грип, нервно напрежение, възпаление на околоставните тъкани, радикулити, артрози, неврити, мускулни болки, кожни раздразнения и заболявания (псориазис, акне), депресия, в спортната медицина и др.
Активни съставки: Стабилизирана черноморска луга. Натурално етерично масло от лавандула.
Натуралното етерично масло от лавандула успокоява кожните раздразнения. Ефикасно средство при екзема, дерматит, стрии по кожата, гъбички, акне, ухапвания, ужилвания и слънчеви изгаряния. Използва се и при главоболие, мигрена, възбуда,сърцебиене, депресии, страхови състояния, умствена умора, и безсъние. Използва се и при грип, простуда, астма, ревматизъм, менструални болки, хрема, мускулни болки.
• Действа антисептично.
Стабилизираната черноморска луга е богата на минерален състав (300- 350 г/л соли), микроводорасли и микрофауна, които сатипични за нашите солени езера. Съдържанието намагнезий е доминиращо. Магнезият , съдържащ се в лугата е до 295 г/ли е изключително важен биогенен елемент, полезен за човешкия и животински организъм, с благоприятно действие върху опорно-двигателния апарат, нервната система, косите, ноктите и др.
Лугата има силно изразено противовъзпалително действие при асептично и бактериално възпаление; Минерализира тялото.Стимулира защитните реакции и регенеративните тъканни процеси в организма;
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „SeaStars“, България
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, biomedis.info