COLWAY ЕЛИКСИР ПОД ОЧИ

87.00 лв.
 • Активно предотвратява преждевременното старее­не на кожата около очите.
 • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъх­ване кожа.
 • Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите.
 • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците.
 • Ревитализира и възстановява епидермиса.

Share this product

 • Активно предотвратява преждевременното старее­не на кожата около очите.
 • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъх­ване кожа.
 • Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите.
 • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците.
 • Ревитализира и възстановява епидермиса.

Еликсир под очи

 

Препарат с нова формула и нови съставки. Компонентите са подбрани така, че не само да пазят околността на очите от нови бръчки, но и заличават съществувашите. Усмихни се , тъй като благодарение на ежедневното обгрижване с Елексира ще видиш в огледалото отпочинали и хубави очи.

Този рафиниран и изискан крем е предназна­чен за терапия против бръчки на най-чувствител­ната част от кожата на лицето – зоните под очите.

Препаратът е богат на:

Колаген – добиван от рибени кожи чрез единст­вения в света метод за изолиране на колагеновите молекули и запазване на тяхната тройноспирална конструкция, присъща само на живите организми.

Фактор за растежа на фибробластите (FGF-1/MicroTransDerm) е открит специално за Colway в лабораторията Cell Line Research. Това е уникален и много ефикасен глобуларен белтък – комплекс от 155 аминокиселини, затворени в липидни микросфери, благодарение на което прониква през епидермиса и стимулира фибробластите в процесите на неоколагеногенеза.

Nannochloropsis oculata – извлекът от микроалгите засилва клетъчната плътност, изпъва деликатната кожа около очите и я пази от изтъняване и увяхване.

Pepha-Tight – последно биотехнологично поколе­ние на екстракт от алгите Nannochloropsis oculata, свързан с много дребна фракция на полизахаридите.

Moist 24 – екстракт от пустинното растение Imperata Cylindrica, което интензивно овлажнява ко­жата в продължение на 24 часа и я насища с активни съединения на калия.

Големият хит в състава на Еликсира, заменил прилаганите в предната формула матрикини, е: Eyeseryl – биологично активен тетрапептид от най-ново поколение. Легитимира се с 95-процентна ефикасност в редуцирането на сенките и отоците по американските тестове за апликация. Подпомага микроциркулацията и изглажда бръчките.

Активните съставки се допълват от:

Екстракт от Алое – необикновено богат на егзогенни аминокиселини, витамини А, С, Е, а също на микро и макроелементи като калций, натрий, калий, манган, хром и цинк, които осигуряват правилното подхранване на кожата. Ензимите и хидроксикиселините спомагат за премахването на мъртвите клет­ки на епидермиса и помагат на неговата регенера­ция. Има антисептични и стягащи свойства.  

Витамин Е – един от най-силните натурални антиоксиданти, който прихваща свободните радикали, които рушат структурата на кожата. Противовъзпа­лителните и регенериращи свойства на витамин Е благоприятстват образуването на нови тъкани. Това е първата субстанция в козметологията с признати и никога не оспорени anti-age качества.

Масло от пореч (лекарствена краставичка) – прилаган в най-добрите и скъпи козметични препа­рати. Съдържа необходимите ненаситени мастни киселини. Успокоява дразненията и противодейства на преждевременното остаряване на най-деликатните части на кожата…

Насищането на Еликсира с активни субстанции надхвърля всякакви стандарти. При създаването на новата формула на продукта не са правени никакви компромиси с цените на компонентите за сметка на неговото финално качество. Като резултат възникна новата формула на Еликсира под очи, която не само не отстъпва на най-добрите изделия в света в тази козметична група, но в някои отношения дори ги превъзхожда. Еликсирът под очи е украшението на козметичната линия Colway.

Действие на Еликсира под очи:

 • Активно предотвратява преждевременното старее­не на кожата около очите
 • Обгрижва претенциозната и податлива на изсъх­ване кожа
 • Навлажнява, изглажда и уплътнява зоната около очите
 • Действа успокояващо и тушира сенките и отоците
 • Придава деликатен блясък и чувство за изключи­телна свежест
 • Ревитализира и възстановява епидермиса

Начин на приложение:

След обстоен демакияж, с кръгови масажиращи движения деликатно се нанася малко количество Еликсир в кожата около очите. Препаратът се нанася от външния край на окото към вътрешния

Състав (INCI):

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin. Cyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Borago Offic lass Seed Oil, Isohexadecane, Isostearyl Neopentanoate, Methyl Gluceth-10, Sucrose Stearate, Algae Extract. Cetear, Glucoside, Dimethicone, Pullulan, Cetearyl Alcohc. D- Panthenol, Glycine Soja (Soybean) Oil Unsaponif ab rs PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Collagen, Elastin. A oes (Aloe barbadensis) Extract, Propylene Glycol. Ace:. Tetrapeptide-5, Imperata Cylindrica (Root Extract). PEG-5 Carbomer, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Cetearetn-25 Sodium Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Triethanola“, Lactic Acid, DMDM Hydantoin, lodopropynyl Butylcar- bamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparab– 2-Bromo-2-nitropropane-1,3-diol.