COLVITA – Колагенови капсули

89.00 лв.

Share this product

  • Колаген Q5-26 + Алги + Витамин Е.
  • Поддържа кожата.
  • Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата.
  • Забавя стареенето на тъканите.
  • Подобрява кондицията на кожата, косата и ноктите.
  • Регенерира съединителната тъкан, хрущялната, костната, очните ябълки и косата, подпомага отслабването.

Colvita е хранителна добавка и нутрикозметик на капсули. В света днес не съществува по-съвременна биотехнологичнa таблетка против стареенето на кожата и дефицита на колаген в тъканите.
Уникален в световен мащаб комплекс от лиофилизиран чист колаген, извличан от рибени кожи, екстракт от морски алги и витамин Е.
Две таблетки на ден са достатъчни, за да стане кожата по-гладка и по-нежна. Да излъчва блясък, да бъде отлично навлажнена, а обгрижвана отвън с колагеновия гел и неговите производни – да стане значително по-млада. Colvita е произведена главно от лиофилизиран рибен колаген. Морските алги не са избрани случайно като съставка на продукта.
Клиничните изследвания го признават за най-ефикасният растителен екстракт в козметиката на кожата, но заедно с това ускорява метаболизма, действа против запек, снижава холестерола, увеличава имунитета, укрепва косата и ноктите. Витамин Е в Колвита е приложен в най-новата си и единствена формула, проявяваща 100% биологична активност. Витамин Е определя условията за синтезиране на колаген в организма.

ДЕЙСТВИЕ НА ПРЕПАРАТА:
Поддържа кожата отвътре като я прави гладка, еластична и копринена
Хидратира най-дълбоките слоеве на кожата
Забавя стареенето на тъканите
Подобрява кондициатя на кожата, косата и ноктите
Регенерира съединителната тъкан – хрущялната, костната, очните ябълки и косата
При рехабилитация след травми на двигателните органи и ставите
Подпомага отслабването За активни хора, изгарящи белтъчини при физическа работа, при тренировки за изграждане на мускулна маса.