15%

Мечо грозде

10.99 лв. 9.35 лв.

450 mg 100 капс SWANSON

Share this product

МЕЧО ГРОЗДЕ 450 mg 100 капс SWANSON
Билкови таблетки мечо грозде за бъбреци и пикочен мехур. Една доза от 2 капсули доставя 900 мг лист Мечо грозде.
Номер едно натурално лечебно средство за бъбреци, пикочен мехур в Америка. Перфектна комбинация при лечение на проблеми с бъбреци и пикочен мехур, заедно с биорезонансна терапия и Боуен терапия.
SWANSON VITAMINS – USA – №1 хранителни добавки за 2011г
Изцяло естествена помощ за бъбреците и пикочния канал. Поддържа сърдечно-съдовата система. Мечото грозде на Swanson е икономична помощ за бъбреците и пикочния канал. От 1820 г. до 1950 г., то е официално вписано в Американската Фармакопея. Днес е ценено за подобряване функцията на пикочния мехур и сърдечно-съдовата система.
Допълнителна информация:
Еднократна доза 2 капсули
Дози в опаковка 50
Количество в дневна доза, Мечо грозде (Arctostaphylos Uva Ursi) (листа) 900 мг ** Дневната стойност не е установена.
Други съставки: желатин, може да съдържа едно или повече от следните неща: микрокристална целулоза (растителни влакна), магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземете две капсули два до три пъти на ден с вода.
Мечото грозде освобождава активната съставка арбутин (хидрохинон) само при алкална урина на на пациента. Ето защо, лечението с мечо грозде трябва да се съчетава с вегетарианска храна.
Билкови таблетки Мечо грозде – полезни свойства и приложения
Отдавна е известно, дезинфекциращо действие на мечото грозде върху бъбреците, предимно на пикочния мехур и пикочните пътища. Неговата ефективност е потвърдена и от съвременни изследвания. Държавната служба за здравеопазване на Германия признава мечото грозде като лечебно средство при възпаление на пикочните пътища.
Информацията за медицинската употреба на мечо грозде, идва при нас от север. В Англия е използвана още през тринадесети век, а в Германия е призната през XVIII век. В народната медицина се използва като дезинфектант в различни заболявания на бъбреците и пикочния мехур, както и при кашлица и особено при хронична диария, които не е изненадващо, тъй като листата на билката Мечото грозде съдържат много на танини, които са „закрепят“ червата. Навремето се е смятало, че жилавите листа на мечото грозде трябва да се варят дълго, за да се извлекат колкото се може повече активни съставки. В резултатът на това се е получавал малко апетитен чай, който дразнел лигавицата на стомаха, което го е правил неподходящ за лечение на някои пациенти, особено на деца. Освен това при продължителното варене се извличат много танини, които не са желателни, тъй като за лечение на бъбреците и пикочния мехур е ефективен само арбутина. Оказва се, че от поставянето на листата в студена вода за 12-24 часа се получава екстракт от листата с почти всички съществуващи компоненти, но с малко или никакви танини, така че се получава чай, който няма странични ефекти.Този чай е особено ефективен при остро възпаление на пикочния мехур, често произтичащо от премръзване. Ако след една седмица възпалението продължава, лекарят трябва да назначи друг агент. Странични ефекти: Мечото грозде при предозиране може да доведе до заболяване на стомаха и да причина гадене.
Факт е, че мечото грозде освобождава активната съставка арбутин (хидрохинон) само при алкална урина на напациента. Ето защо, лечението с мечо грозде трябва да се съчетава с вегетарианска храна и да се избягва всичко, което води до образуването на окиселяване на урината
Производител: Swanson Health Products.
Вносител: Билки ЕООД – www.swanson.bg