Витамин C – с шипка, софтгел

14.99 лв.

капсули x 90, 1000 мг

Share this product

ВИТАМИН C – с ШИПКА, СОФТГЕЛ КАПСУЛИ Х 90, 1000 мг- SWANSON VITAMINS
SWANSON VITAMINS – USA – №1 хранителни добавки за 2011г
Основна защита от свободните радикали.Усилено действие в 1000 мг витамин C във всяка капсула за подхранване. С шипка, за по-добра ефективност.Високо съдържание на витамин С с шипка!Биофлавоноидите на шипката ускоряват усвояването на витамина и повишават антиоксидантността. Всяка капсула доставя 1000 мг витамин С и 60 мг шипка.
Действие: Допринася за защитата на клетъчните компоненти от окислително увреждане.
Допринася за нормалното образуването на колаген и нормалната функция на костите, зъбите, хрущялите, кожата и кръвоносните съдове.
Увеличава абсорбцията на некръвното желязо. Допринася за нормалното функциониране на нервната система.Допринася за нормалното функциониране на имунната система.Допринася за нормално функциониране на енергийно неустойчив метаболизъм.Допринася за поддържане на нормалната функция на имунната система по време и след екстремна физическа активност.
Допълнителни Данни: Съдържание в 1 софтгел капсула
Витамин C USP (като аскорбинова киселина) 1000 мг 1667%
Шипка (от концентрат) 60 mg ** Дневната стойност не е установена.Други съставки: желатин, може да съдържа едно или и две от следните вещества: магнезиев стеарат, силициев диоксид.
Начин на употреба: Като хранителна добавка, вземайте по една капсула един до два пъти на ден с вода и храна.
*Хранителна добавка. Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Да не се използва от лица под 16 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Налично в Биомедис ООД – Сливен
Производител: „Swanson Health Products“
Безплатна доставка, при получаване от ЦИМ Биомедис -Сливен, www.biomedis.info