Албион хелатиран калций и магнезиев глицинат

14.99 лв.

60 капс. SWANSON

Share this product

АЛБИОН ХЕЛАТИРАН КАЛЦИЙ И МАГНЕЗИЕВ ГЛИЦИНАТ 60 капс.
Оптимално количество 100% усвоим калций и магнезий за стави, сърце, артерии и вени, нерви.
Ние предлагаме водещите минерални хелати на Албион от много години, но досега те са били винаги сами за себе си. Сега, в отговор на изискванията на нашите клиенти, ние сме съчетали високо абсорбиращите се калциеви и магнезиеви хелати на Albion в една удобна, добре балансирана добавка. Ако приемате тези минерали като част от вашата програма за костно и сърдечно-съдово здраве, можете спокойно да се доверите на Албион, чиито хелати ще ви предоставят оптимална бионаличност във всяка капсула. За повече информация относно продуктите на Albion, посетете albionminerals.com.
Как така хелатираните минерални глицинати са толкова ефикасни? За да си отговорим на този въпрос, ние първо трябва да вникнем по-подробно в самото значение на хелацията. Тя е резултат от специфичен химичен процес, чрез който минералите се свързват с аминокиселините. Хелацията е естествен процес, който възниква по време на храносмилането, за да бъде улеснено транспортирането на минералите в стените на червата, така че като резултат да бъдат използвани от целия организъм. Аминокиселините не са единствените „хелатори”, но те са най-добри за минералите. Тялото ефикасно усвоява отделните аминокиселини и Албион определи аминокиселината глицин като предпочитана молекула при създаването на органичните хелатирани минерали. Глицинът се идентифицира лесно и се абсорбира през чревната стена, а глициновите хелати са достатъчно малки, за да транспортират директно в самите клетки!
Други съставки: желатин, микрокристална целулоза (растителни влакна) оризово брашно, магнезиев стеарат, малтодекстрин, силициев диоксид, декстрин .
Начин на употреба: Като хранителна добавка, приемайте две капсули хелатиран калций и магнезий два пъти на ден с вода.