ТАРГЕТНИ ТЕРАПИИ

Клетъчно прочистване

Пълно прочистване на организма от токсини, тежки метали, пестициди, паразити, гъбички, бактерии, вируси, и други микроорганизми опасни за здравето. Възстановяване на имунната система и защитните сили на тялото.

Онлайн кардио център

24 часа холтер мониторинг в реално време и експертен анализ. Създаване на индивидуални програми за възстановяване нормалната функция на сърдечно-съдовата система.

Интегрирана програма за зачеване , стерилитет , женско и мъжко здраве

Програмата започва с комплексно биорезонансно изследване и лабораторни тестове, пълно клетъчно прочистване (и на двамата партньори) от болестотворни микроорганизми, водещи пряко или непряко до стерилитет  като: хламидия, цитомегаловирус, човешки папиломен вирус, уреаплазма, микоплазма, кандида, бактериални и гъбични инфекции и други, установени при първоначалната диагностика. Възстановяване на хормоналния баланс при жената и мъжа. Подобряване статуса на храносмилателната и имунна система, като основа за пълноценно функциониране на организма.

Комплексна програма за ставна регенерация , гръбначни изкривявания и болкови синдроми

Провежда се комплексно биорезонансно изследване и лабораторни тестове, с цел установяване на първопричините за заболяванията, диагностицират се и се коригират деформации на стъпалата, които се явяват много често причина за болки в глезените, коленете, кръста и гърба. Програмата за ставна регенерация включва специализирана физиотерапия с модерни уреди за биорезонансна терапия, ултразвукова терапия с черноморска луга, колаген, пептидна терапия, специализирани упражнения и Боуен терапия.

Корекция на автоимунни и ендокринни заболявания

Алергии, Хашимото, диабет, себорея, наднормено тегло, ревматоиден артрит, подагра, гломерулонефрит, дисменорея, менопауза, остеопороза и др.