Кои сме ние?

Нашият екип е съставен от водещи специалисти по класическа, алтернативна и интегративна медицина от България и чужбина. Ние съчетаваме най-новите постижения на медицинската наука в областите на енергоинформационната медицина и нискомолекулните пептиди, мануални техники и фитотерапия, хранене и специални физически упражнения за здрави гръбначен стълб и стави. Ние сме пионери по създаване на интегративни лечебни модели и развитие на интегративната медицина в България.

Каква е нашата мисия?

Нашата Мисия е разработване, прилаганe и разпространение на нови холистични терапевтични модели за възстановяване и профилактика на човешкото здраве, в която пациентът е активен участник. За целта интегрираме естествени терапевтични методи и най-новите научни постижения на енергоинформационната медицина, без употреба на лекарства, без хирургическа намеса.
Нашите интегрирани методи на лечение се базират на хилядолетните източни и български лечебни практики и високотехнологична биорезонансна терапия.

Нашият екип:

Д-р Михаил Сяров

Главен лекуващ лекар. Специалист обща медицина, нутриционист енергоинформационна медицина, интегративна медицина, клетъчно прочистване.

инж. техн. Захари Калайджиев

Специалист по хранене, натуропат, Боуен терапевт. Завършил университета по хранене в Пловдив с богат опит в клунарната обработка на храните за здравословно хранене в Англия.

Павлина Михалева

Боуен терапевт, нутриционист.

Роси Господинова

Старша сестра. Можете да се обръщате към Роси по всички въпроси, та е нашата суперуоман.

Светла Радилова

Дипломиран рехабилитатор, провеждащ направление „Ставна регенерация”.

Медицински консултанти:

Д-р Ирина Малютина к.м.н , Москва

Един от водещите специалисти в света по енергоиниформационна медицина, обща медицина, природотерапия. Консултант по биорезонансна терапия с индивидуални уреди Биомедис.

Д-р Сигитас Тейсерскис, Германия

Нитрициолог, член на Европейската академия по естествено здраве и Европеското научно общество – Консултант по възстановяване на здравето с нискомолекулни многокомпонентни пептидни биорегулатори – Myrealway и природолечение.

Д-р Елена Пащенко , Украйна

Водещ специалист по биорезонансна диагностика и терапия и диагностика по метода на ФОЛ.